Thursday 11 February 2016

T O I S EN L A I S E T

Tovereita on kolmenlaisia: enkeleitä, demoneita ja näiden risteytyksiä. Mihin kastiin sinä itsesi laitat kun peilaat meidän polkujamme? Toiselle demoni voi olla enkeli ja toiselle näiden molempien kombinaatio enkeli, Valontuoja. Jokainen näkee ihmisen omilla silmillään minkälaisena on henkilön kokenut, toisen demoni on toiselle enkeli ja edelleen.

Tuntuu aika haastavalta kohdata sellainen henkilö, joka on näiden risteytys, koska ikinä ei tiedä kumpi puoli sillä hetkellä on voitolla ja pääseekö kohtaamisesta positiivisessa mielessä loppuun saakka vai sekoittuuko mukaan myös sen demonin sakkaa, mutta näissä henkilöissä on hyvää se, että kun heidät oppii tuntemaan niin sen demonin aiheuttaman rikin onnistuu välttämään, vaikka se olisikin sillä hetkellä voitolla ajattelemalla sen hyviä ja positiivisia puolia.

Enkelit ovat kultaisia ja helpoiten toimeen tulevia, niiden kanssa kinastellaan hyvässä hengessä ja virheet annetaan helpolla anteeksi. Näitä minä haluan keräillä, mutta ei risteytykset tai demonit ole sen alempana kuin enkelitkään, kaikki samalla viivalla.

Demonit ovat häijyydessään kaikkein haastavimpia taistelukumppaneita ja nimenomaan taistelukumppaineita, se on iänkaikkista taistelua voitosta ja näiden kanssa saa olla tosiaan varuillaan ja valppaana. Näitäkin ystäväpiiristäni löytyy, mutta ei siitä voi heitä itseään syyttää, he ovat yleensä olosuhteiden uhreja ja heistäkin löytyy se kolikon toinen puoli kun jaksaa taistella heidän kanssaan pienen tovin. Nämä löytyvät yleensä lähimpänä sydäntä. En halua luopua heistä mistään hinnasta.


No comments:

Post a Comment